Twinkle | Digital Commerce

Genomineerden Shopping Awards Beste Starter bekend

2017-05-28
1481833
  • [nieuws]
  • 1:05

De start-ups Gogido, Terello en Zamro zijn genomineerd voor de Shopping Awards Beste Starter. De drie bedrijven, die innoveren op het gebied van respectievelijk taxideals, telefoon- en tabletreparatie en technische producten komen op 9 maart in aanmerking voor de prijs.

Gogido vindt voor consumenten de beste taxideal, waarbij klanten naar eigen zeggen tot 70 procent besparen. Terello is een dienstverlener op het gebied van mobiele telefoon- en tabletreparatie. Het bedrijf komt bij consumenten op locatie om een toestel binnen dertig minuten te repareren. Zamro is een webshop met technische onderdelen en gereedschappen van kwaliteitsmerken. De producten worden gebruikt voor het onderhouden, repareren en het draaiend houden van machines en installaties.  

Pitchen
De Shopping Awards worden uitgereikt door een organisatie waarin brancheverenigingen ANVR, InRetail en Thuiswinkel.org zijn verenigd. Genoemde kanshebbers mogen hun bedrijf pitchen aan een deskundige jury, waarna een winnaar wordt gekozen.

Uitreiking
Deze winnaar wordt op 9 maart bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Shopping Awards XS, voor webshops met omzetten tot vier miljoen euro. Op 23 maart volgen de XL-awards tijdens het jaarlijkse gala van de Shopping Awards in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.