Twinkle | Digital Commerce

Afhalen bij Walmart mogelijk tot kerstsluitingstijd

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Amerikanen kunnen hun lastminute bestelde kerstcadeaus bij Walmart tot sluitingstijd op 24 december gratis afhalen in één van zijn 3.900 winkels. Door in te spelen op het groeiende aantal uitstellende shoppers wil Walmart concurreren met onder meer Target.

Consumenten die hun online bestelling vóór zes uur ’s avonds op 23 december plaatsen op Walmart.com, hebben tot sluitingstijd op kerstavond om deze af te halen. De vestigingen sluiten echter wel twee uur eerder dan op een normale dag, om zes uur ’s avonds.

Aparte koopjeshoek
De uitstellers hebben een aparte koopjeshoek gekregen in de webshop van Walmart. Deze producten hebben allemaal een label dat aangeeft dat het item op het laatste moment in de winkel kan worden afgehaald. Sommige artikelen zijn zelfs pickup only.

Thuisbezorging
Voor de ietwat minder gehaaste kopers bezorgt Walmart ook - tegen een vergoeding - thuis. 22 december om twaalf uur ’s middags is daarbij de laatste bestelmogelijkheid voor rush delivery, voor orders tussen 14 en 21 december geldt gratis tweedaagse levering.