Twinkle | Digital Commerce

McGregor lanceert maatpakkenservice

2017-11-08
180101
  • 0:55

McGregor start een maatpakkenservice waarvoor consumenten online een afspraak in kunnen plannen. De Personal Tailoring service is in negen fysieke winkels van de herenmodezaak te vinden voor een pak op maat.

McGregor heeft sinds 2010 een webwinkel waarin het merk shirts, truien, broeken en schoenen voor zowel tijdens als buiten kantoortijden verkoopt. De ingrediënten voor een pak (bijvoorbeeld colberts) waren al los te koop, maar nu is het mogelijk om een volledig pak op maat te laten maken.

On the road
‘Voor de grootse lancering zullen onze tailoring experts alle stores in Nederland af reizen, als heuse “Tailors on the Road”. Onder het genot van een hapje en een drankje word je tijdens dit event een prachtig maatpak aangemeten’, meldt McGregor op zijn website.

Vier weken
Het pak is vier weken na het intakegesprek klaar. Een versnelde procedure waarin het maatwerk binnen tien werkdagen gereed is kost 50 euro extra. McGregor vermeldt geen prijzen van de maatpakken op de website. Alleen afhalen is mogelijk.