Twinkle | Digital Commerce

V&D plaatst kiosken met pinapparaat

2017-11-08
180101
  • 1:19

Na een succesvolle pilot heeft V&D besloten bestelzuilen op de winkelvloer uit te rollen. De ‘kiosken’, zoals ze worden genoemd, passen in de omnichannel-koers van V&D. Vorige week nog lanceerde de nummer 23 van de Twinkle100 een nieuwe website.

De afgelopen twee maanden zijn V&D’s kiosken getest in Almere, Amstelveen en Uden, laat een woordvoerster desgevraagd weten. Ze spreekt van een ‘zeer succesvolle pilot’, reden waarom de warenhuisketen begin volgend jaar start met de plaatsing van bestelzuilen in andere vestigingen. Hoeveel kiosken er zullen komen, en op welke V&D-vloeren precies, is nu nog niet bekend.

Briefing
De kiosken bieden de klant de mogelijkheid om in de winkel online bestellingen te plaatsen en direct af te rekenen per pin. Volgens de woordvoerster krijgen winkelmedewerkers een briefing om klanten daarbij te helpen, mocht het nodig zijn. ‘De klant kan op de zuilen producten in andere kleuren en maten bestellen, die in de winkels zijn uitverkocht. Ook krijgt de klant hierdoor meer inzicht in het gehele assortiment van V&D.’

Vd.nl
V&D lanceerde vorige week een nieuwe site. ‘Het nieuwe platform van Vd.nl is stabieler, betrouwbaarder en heeft een enorme hoeveelheid functionaliteiten’, aldus de warenhuisketen in een persbericht daarover. De mobile first ontworpen site heeft grotere afbeeldingen en biedt ‘uitgebreide productinformatie aan het begin van het oriëntatieproces’, allemaal om de mobiele bezoeker beter te bedienen.
 
Lees ook: