Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn nu ook in maaltijdboxen

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Albert Heijn introduceert vandaag een maaltijdenservice die vergelijkbaar is met concurrent in food HelloFresh. Het supermarktbedrijf bezorgt wekelijks boodschappenboxen met daarin drie maaltijden. De dienst is niet gekoppeld aan een abonnement.

De maaltijdenboxen zijn er voor twee of vier personen en kunnen voor respectievelijk 35 euro of 49 euro worden aangeschaft. Goedkoper dan concurrent HelloFresh, die 39 euro voor een tweepersoonspakket vraagt. De Allerhande Box bevat recepten die door vijf koks wekelijks worden samengesteld, schrijft De Telegraaf.

Samen met boodschappen
De dozen kunnen binnenkort op www.ah.nl/allerhandebox samen met andere boodschappen worden besteld. Dit wordt dan gratis thuisbezorgd of kan worden afgehaald op een Pick up Point van Albert Heijn. Met de producten uit de box kunnen consumenten zelf thuis een maaltijd bereiden.

Ook in supermarkten
De Allerhande Box is de afgelopen weken getest. Het is de bedoeling dat de dozen straks ook in de ruim 800 winkels van Albert Heijn worden aangeboden. ‘Maar hierover zijn we nog met onze franchisers in gesprek’, aldus Rutger Anema, hoofdredacteur van Allerhande, tegen De Telegraaf.