Twinkle | Digital Commerce

Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS uitgereikt

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:17

Zeventien webwinkels met een jaaromzet tot 4 miljoen euro ontvingen vandaag een Thuiswinkel Award Publieksprijs XS uit handen van presentator Gerard Ekdom. Zij werden door het publiek als beste gewaardeerd in hun categorie.

De prijzen zijn uitgereikt in The Harbour Club Amsterdam. Net als tijdens de afgelopen editie konden ook de allerkleinste webwinkels meedingen naar een award. Webshops dienden in Nederland gevestigd te zijn en de producten in de Nederlandse taal aan Nederlandse consumenten aan te bieden.

Consumentenonderzoek
Duizenden consumenten hebben afgelopen maanden hun favoriete webwinkels beoordeeld via een onafhankelijk online consumentenonderzoek, uitgevoerd door KiyOh. De winnaars van de Publieksprijzen XS zijn gekozen uit een totaal van 112 inschrijvingen.

De prijzen gingen, op alfabetische volgorde van de categorie, naar:

- Auto’s & accessoires
Oprijplatenshop.nl

- Baby & kind
Kinderkleding.nl

- Computer hard- & software
Sneltoner.nl

- Consumentenelektronica & telecom
Geckocovers.nl

- Dames- & herenmode
Herensokken.nl

- Datingsites
Pepper.nl

- Dieren
Macrovet.nl

- Hobby & cadeau
24Papershop.com

- Klussen & doe-het-zelf
Ventilatieshop.com

- Levensmiddelen & persoonlijke verzorging
Parfumerie.nl

- Lingerie & ondermode
Boxers.nl

- Schoenen
Pantoffelshoppen.nl

- Sieraden & accessoires
Acejewelers.com

- Slapen
Bedsupply.eu

- Sport & vrije tijd
Avantisport.nl

- Vakanties & reistickets
Travelservice.nl

- Wonen & tuin
Lampentotaal.nl


XL Vakprijzen en Publieksprijzen
Op 26 maart worden in Huis ter Duin te Noordwijk de Thuiswinkels Awards voor XL-shops uitgereikt. Het gaat hierbij om vier vakprijzen, waaronder die voor de 'Beste Webwinkel van Nederland'. Ook worden die avond de winnaars van de Publieksprijzen XL bekendgemaakt.