Twinkle | Digital Commerce

Webwinkels profileren zich met levering op Moederdag

2017-11-11
180101
  • 1:02

Een aantal Nederlandse webwinkeliers laat overmorgen bezorgers voorrijden bij moeders in Nederland. Onder andere Topbloemen.nl, Coolblue en Greetz bieden voor de gelegenheid zondagbezorging aan.


Topbloemen.nl
laat weten dat boeketten zondag kunnen worden bezorgd op 95 procent van de Nederlandse adressen. Het tarief wijkt niet af van dat op andere dagen; voor 6,95 euro worden zelfs orders tot zondagmiddag 13.00 uur nog op Moederdag worden afgeleverd. Ook Boeketcadeau.nl bezorgt overmorgen ruikers aan de deur.

Coolblue
Coolblue, dat vorige week de primeur claimde met avondlevering door PostNL, bezorgt komende zondag ook pakjes. De klant hoeft niet te betalen voor de service van Dynalogic, het bedrijf dat ook same day delivery en tijdvaklevering faciliteert voor Coolblue.

Greetz
Ook Greetz zorgt ervoor dat moeders hun kaart of cadeau zondag in ontvangst kunnen nemen. De nummer 28 van de Twinkle100 sloot daartoe een samenwerking met Packs, dat ook op maandagen bezorgt voor Greetz.

Amazon: elke zondag in steeds meer steden
In de Verenigde Staten maakte Amazon gisteren bekend dat zondagbezorging mogelijk wordt in 15 nieuwe steden, in alle weken van het jaar. 'Everyday delivery', in samenwerking met USPS, was alleen nog beschikbaar in New York en Los Angeles.