Twinkle | Digital Commerce

Superdirect.com introduceert verkoop maaltijdboxen

2017-05-27
180101
  • 1:15

Superdirect.com start met de verkoop van maaltijdboxen. Het bedrijf biedt momenteel twee boxen op zijn site aan waarmee klanten gemakkelijk Hollandse pot of een gevarieerde buitenlandse maaltijd kunnen koken.

‘In de maand maart maakt Superdirect.com het je nog gemakkelijker. Met één klik op de knop bestel je een supervolle maaltijdbox waarmee je drie avonden heerlijk kan koken’, meldt het bedrijf op zijn website. Consumenten kunnen kiezen uit een variatiebox en een inspiratiebox die beiden gevuld zijn met verse producten, benodigd voor drie maaltijden voor vier personen.

Geen abonnement
De boxen zijn voor 32,50 euro (inspiratiebox) en 27 euro (variatiebox) los aan te schaffen. Anders dan bij concurrenten als HelloFresh is er geen abonnementsdienst gekoppeld aan de maaltijddozen. De boxen kunnen naast de rest van de boodschappen worden besteld. Wel worden er recepten met de maaltijden meegestuurd om thuis te bewaren.

Vijftien afhaalpunten
Superdirect.com wil eind dit jaar vijftien afhaalpunten hebben geopend in ons land. Op dit moment beschikt de nieuwkomer in online boodschappen over een enkel afhaalpunt in Eindhoven. ‘De pick up points liggen aan doorgaande routes rondom steden en zijn gemakkelijk bereikbaar’, blikt Superdirect.com vooruit.

Henk Niemansverdriet, directeur van Superdirect.com, zei Twinkle vorig jaar dat de start-up een lange adem heeft. ‘We pakken het stapje voor stapje aan. Bij een aantal gemeenten zijn de vergunningen al rond, met andere zijn we in gesprek’, liet hij weten over de uitrol. De Randstad is volgens de directeur 'logischerwijs een belangrijk aandachtsgebied’.