Twinkle | Digital Commerce

Marlies Dekkers in zee met Wehkamp.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:47

Een deel van de collectie van Marlies Dekkers is vanaf vandaag te koop op Wehkamp.nl. De Nederlandse ontwerpster van lingerie biedt al langer producten aan in een eigen webshop. Ook zijn producten van Dekkers online te koop bij onder andere Zalando.

Vanaf vandaag worden dertig items van Dekkers aangeboden op Wehkamp.nl. De collectie wordt in het najaar uitgebreid.

Wehkamp.nl zegt dat er veel vraag was naar producten van Marlies Dekkers op de site. 'We kunnen onze klanten met het toevoegen van deze collectie positief verrassen en een actueel en relevant assortiment aanbieden’, aldus unitmanager mode José Metz in een persbericht.

Eerder strikte Wehkamp.nl andere Nederlandse ontwerpers als Piet Hein Eeck, Monique Collignon en onlangs nog de designzussen Spijkers en Spijkers.