Twinkle | Digital Commerce

Coolblue profileert zich als sportwinkel

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:52

Coolblue voegt in hoog tempo nieuwe webwinkels toe aan zijn portfolio. Met de opening van Tennisracketstore.nl profileert de 'Beste webwinkel van Nederland' zich als online sportzaak.


Op Tennisracketstore.nl kunnen klanten kiezen uit 250 verschillende rackets en honderden accessoires van merken als Wilson, Babolat, Head, Prince, Yonex en Dunlop. ‘Met de introductie van deze nieuwe productcategorie betreedt Coolblue de sportmarkt’, stelt de nummer 6 van de Twinkle100 zelf, hoewel het Rotterdamse bedrijf al enige tijd webwinkels met hartslagmeters, sportbrillen en sporthorloges in de lucht houdt. ‘De opening sluit aan bij de strategie van Coolblue om zich te specialiseren in steeds meer productcategorieën', aldus het bedrijf vandaag.

Witgoed, outdoor, keuken en tuin
Coolblue, groot geworden als verkoper van consumentenelektronica, voegde dit jaar onder meer al witgoed en buitensportartikelen toe aan zijn webwinkelportfolio. Onlangs werden shops met naai- en borduurmachines geopend. Ondertussen komen er ook steeds webwinkels met producten voor de keuken en de tuin bij.