Twinkle | Digital Commerce

Shop2market en Qweery slaan handen ineen

2017-11-09
300300
  • 1:01

Shop2market en Qweery, beide winnaar van een Thuiswinkel Innovatie Award, gaan samenwerken. Qweery, aanbieder van zoek- en navigatieoplossingen wordt allereerst als kanaal aangemaakt in Shop2market, een management platform voor online campagnes.

Shop2market en Qweery hebben hun samenwerking vanochtend bekend gemaakt. Webwinkeliers die gebruik willen maken van Qweery, hoeven daarvoor niet langer zelf een datafeed te bouwen. Voortaan kunnen ze via Shop2market een datafeed genereren voor de onsite-zoekfunctie.

Zoken in banners
De volgende stap in de samenwerking is dat Shop2market de zoekfunctionaliteit van Qweery in haar dynamische banner verwerkt. ‘Het was al mogelijk om vanuit de datafeed producten in een dynamische banner te tonen, op basis van business rules’, zegt Uriël Ballast van Shop2market. ‘Maar nu kunnen shoppers in die banners ook zoeken naar producten. Wij verwachten met deze unieke functionaliteit een enorme stijging van de conversie bij onze klanten te zien’, aldus Uriël Ballast, CEO van Shop2market.

Thuiswnkel Innovatie Awards
Qweery en Shop2market wonnen tijdens de E-commerce Dagen in Utrecht beide een Thuiswinkel Innovatie Award, prijzen voor vooruitstrevende leveranciers in de markt. Qweery kreeg de prijs in de categorie software innovatie, Shop2market in marketinginnovatie.