Twinkle | Digital Commerce

Thuiswinkel Innovatie Awards op De E-Commerce Dagen

2017-05-27
34174134

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards zet de drijvende krachten achter de vernieuwing in de branche dit jaar volop in de schijnwerpers. Tijdens en in samenwerking met De E-Commerce Dagen worden vier Thuiswinkel Innovatie Awards uitgereikt aan toeleveranciers.

Leveranciers kunnen zich tot en met 9 april aanmelden voor prijzen in vier categorieën: marketing innovatie, software innovatie, payment innovatie en logistieke innovatie. Op 15 april worden de genomineerden bekend gemaakt, die hun case op 19 april tijdens De E-Commerce Dagen mogen presenteren.

Global E-commerce Summit
Op 19 april wijst de jury op de beursvloer de vier winnaars aan, die in het meinummer van Twinkle uitgebreid onder de aandacht worden gebracht. Bovendien worden de vier winnaars uitgenodigd om deel te nemen aan de Global E-commerce Summit, die van 23 tot en met 25 mei plaatsvindt in Barcelona.

Vakprijzen voor webwinkels
Op 24 maart worden in Huis ter Duin vakprijzen uitgereikt aan de beste webwinkel, de beste starter en de beste mobiele webwinkel van ons land. Dan wordt ook bekend welke webwinkels de publieksprijzen voor XL Shops in de wacht slepen. Een overzicht van alle genomineerden vindt u hier. De winnaars van de XS Shops hier.

Meer informatie over de Thuiswinkel Innovatie Awards
In het nieuwe papieren nummer van Twinkle, dat volgende week dinsdag verschijnt, leest u meer over de Thuiswinkel Innovatie Awards. Meer informatie, onder andere over de mogelijkheid tot inschrijving voor deze leveranciersprijzen, vindt u ook op de website van de E-Commerce Dagen.