Twinkle | Digital Commerce

Niki van Wijk vertrekt bij Transavia.com

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

Niki van Wijk, die leiding geeft aan de e-commerce activiteiten van Transavia.com, vertrekt na vijf jaar bij de luchtvaartmaatschappij. Per 1 juni wordt ze partner en directeur strategie bij internetmarketingbureau Netsociety.

Van Wijk was tussen december 2006 en mei vorig jaar Vice President E-commerce bij Transavia.com. De luchtvaartmaatschappij groeide in die periode uit tot een van de grootste online-verkopers in Nederland. Transavia.com was lijstaanvoerder van de eerste Twinkle100, die in september 2008 verscheen (reactie Van Wijk).

Thuiswinkel Awards
Vanaf vorig voorjaar kreeg Van Wijk als VP ook alle marketingactiviteiten van Transavia.com onder haar hoede. Namens de luchtvaartmaatschappij nam ze afgelopen donderdag nog de publieksprijs in de categorie vliegtickets in ontvangst bij Thuiswinkel Awards.

Opvolging
Van Wijk zelf is deze morgen onbereikbaar voor commentaar. Transavia.com is al enige tijd bezig een opvolger voor haar te selecteren. Dat vordert goed, laat een woordvoerster weten: 'We gaan ervan uit dat het over een week of twee rond is.'