Twinkle | Digital Commerce

Online-seminar: Eye-wear.nl over verkoop via Facebook

2017-05-27
180101
  • [video]
  • 2:11

Twinkle en PayPal bieden online-seminars aan over verschillende deelgebieden van e-commerce. Na het eerste seminar over mobiel betalen, vond 8 februari het tweede seminar plaats. Daarin sprak Bernd Damme van Eye-wear.nl over verkopen op Facebook.

Richard de Veer van PayPal Zakelijk begint het seminar met een algemene introductie, waarin hij uitlegt hoe een online-seminar werkt en waarom Twinkle en PayPal het samen aanbieden. Het belangrijkste doel is de kennis over e-commerce te vergroten aan de hand van aansprekende cases voor en door ondernemers.

F-commerce
Daarna geeft De Veer het woord aan Bernd Damme, oprichter en directeur van Eye-wear.nl. Damme start zijn presentatie met een korte introductie over Eye-wear.nl. Daarna gaat hij dieper in op verkoop via Facebook. Hij legt uit waarom Eye-wear.nl is gestart met verkoop via het social media-kanaal, hoe zij dit hebben gerealiseerd en over zijn verwachtingen. Damme sluit zijn presentatie af met tips over f-commerce.

Hieronder kunt u een weergave van het seminar bekijken, overigens zonder de interactieve mogelijkheden die live kijken biedt. Via het menu onder de beelden links kunt u direct een bepaald ‘hoofdstuk’ van het seminar starten.

Relevante video's
Hieronder vindt u twee video’s die Damme heeft aangedragen en relevant zijn met betrekking tot het online-seminar.

Twinkle houdt zijn lezers op de hoogte van nieuwe online-seminars, waarin u dan ook live kunt participeren.

Het eerste online-seminar van Twinkle en PayPal, waarin Wijnhuizz vertelde over mobiel betalen, vindt u hier.