Twinkle | Digital Commerce

Tien kanshebbers Beste Kerstshop 2010

2017-05-27
180101
  • 1:03

Bol.com en Hema.nl dingen mee naar de titel Beste Kerstshop 2010. Zij hebben hun webwinkels op een goede manier ‘gekerstimized’, aldus een vijfkoppige jury. Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk is een van de juryleden.

Hieronder vindt u de tien genomineerde shops op een rij. De bovenste acht zijn ‘gewone’ webwinkels zijn en de onderste twee kerstshops, die speciaal voor dit seizoen zijn opgetuigd.

Voor zowel de gewone webwinkels als de kerstshops wijst de jury één winnaar aan, die het logo ‘Juryfavoriet beste Kerstshop 2010’ mag plaatsen.

Stemmen
Wie van de tien shops de komende dagen de meeste consumentenstemmen krijgt, mag zich overall de ‘Beste Kerstshop 2010’ noemen. Het Nederlands internetpubliek kan tot aanstaande dinsdag zijn stem uitbrengen op Beste-kerstshop.nl. Een dag later, op woensdag 15 december, worden alle winnaars bekend gemaakt.

Jury
Behalve Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk bestaat de jury voor de Beste Kerstshop 2010 uit Bram Alkema (Neemdeel), Edwin Toonen (Webdesigner Magazine), Guido Jansen (Magento Community) en Jeffrey Bleijendaal (Dutchcowboys).

Initiatiefnemer Byte Internet spreekt van een ‘ludieke actie’, die de e-commerce branche goed kan gebruiken om de feestdagen meer onder de aandacht te brengen.