Twinkle | Digital Commerce

RTL komt met eigen webwinkel

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:42

Sinds begin deze week heeft RTL een eigen webwinkel. Het aanbod van de shop beperkt zich tot producten die direct verband houden met de kernactiviteit van RTL, namelijk het aanbod van tv-programma’s.

In RTLshop worden producten in de categorie boeken, cd’s en overige aangeboden. Er kunnen onder andere dvd’s van series en programma’s van RTL gekocht worden, bijvoorbeeld van kaskrakers als CSI en Idols. Ook worden boeken aangeboden van bijvoorbeeld Hoe schoon is jouw huis en Dr. Phil. In de categorie overige zijn onder andere een bordspel van de Achmea Kennisquiz verkrijgbaar en een Idols mp3-speler. Ook worden de producten van het homeshoppingprogramma RTL4Shop in de webwinkel aangeboden.

De eerste maand rekent RTLshop geen verzendkosten.