Twinkle | Digital Commerce

Roland van den Berg weg bij Jumbo

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Roland van den Berg heeft zijn functie als e-commerce directeur van Jumbo per 1 juli neergelegd. Het bedrijf vertelt aan Twinkle dat beide partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan.

Van den Berg werd begin 2014 aangesteld als directeur e-commerce. Ook nam hij plaats in de directie van Jumbo.

Grote bijdrage
‘Roland heeft de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de omnichannel strategie van Jumbo door het opzetten van ons e-commerce kanaal’, vertelt een woordvoerder van Jumbo. ‘Belangrijke onderdelen hierin waren de introductie van de nieuwe website jumbo.com, de Jumbo App, de opzet van het E-fulfilmentcenter, de uitrol van bijna 250 Pick Up Points en het thuisbezorgen van boodschappen. Nu de e-commerce organisatie in de basis stevig staat, is het voor Roland een logisch moment om de organisatie te verlaten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.’

Nieuwe uitdaging
Wat die nieuwe uitdaging is, is onbekend. Op zijn LinkedIn-pagina maakt Van den Berg nog geen melding van zijn vertrek bij de supermarktketen. Zijn opvolger is Jurriaan Pouw, die de werkzaamheden ad interim op zich neemt.