Twinkle | Digital Commerce

Foodora bezorgt maaltijden op het strand

2017-05-27
180100
  • [nieuws]
  • 0:54

Strandgangers in Scheveningen hoeven deze zomer geen honger te lijden. Foodora bezorgt maaltijden uit restaurants rond de boulevard per fiets bij consumenten op de boulevard of op het strand.

Foodora sloot voor deze zomerse uitbreiding een samenwerking met Beachclub Bliss en horecagroep Entrada, die onder andere de restaurants Topkadi, S*team en La Galleria beheert. Ook haalt Foodora maaltijden op bij andere food locaties in de omgeving en bezorgt ze binnen een half uur op het strand.

Zomergevoel
‘Zodra het kwik stijgt en de zon tevoorschijn komt zoeken Nederlanders altijd als eerste het strand op. Ik ben heel blij dat we met deze uitbreiding nu ook in Scheveningen het heerlijke zomergevoel verder kunnen vergroten door hier gerechten van kwaliteitsrestaurants te bezorgen’, zegt Vincent Hosman, country manager van foodora Nederland volgens CustomerTalk.

Foodora
Foodora werd een jaar geleden in Nederland geïntroduceerd, te beginnen in Amsterdam. Inmiddels is het bedrijf actief in tien landen en 32 verschillende steden, waaronder ook Den Haag en Utrecht.