Twinkle | Digital Commerce

Cross Border Top 30: nieuwe lijst van groeiers over de grens

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Twinkle en Dexport publiceren komende zomer een nieuwe ranglijst met Nederlandse e-commerce partijen. In de Cross Border Top 30 worden de bedrijven gebundeld die afgelopen jaar de meeste omzetgroei in het buitenland realiseerden.

Welke Nederlandse online retailers veroveren succesvol het buitenland? Twinkle en Dexport bieden antwoord met de Cross Border Top 30. De lijst wordt op 7 september gepresenteerd tijdens het Cross Border E-commerce Event in Utrecht, hét event over online verkopen over onze landsgrenzen. De aanvoerder mag zich een jaar lang het ‘snelst groeiende cross border e-commerce bedrijf van Nederland’ noemen.

Voorwaarden
Net zoals bij de Ecommerce50 van snelle groeiers, eind maart voor het eerst gepresenteerd, kunnen bedrijven zich kosteloos aanmelden voor de Cross Border Top 30. Dat kan tot uiterlijk 1 juli via Crossborder30.nl. Voorwaarde voor deelname is dat een bedrijf primair verkoopt aan consumenten en minimaal 100.000 euro omzet boekte over de grens in 2015. Twinkle en Dexport zoeken naar bedrijven die hun webomzet in den vreemde met minimaal 20 procent zagen toenemen vorig jaar.