Twinkle | Digital Commerce

Dynalogic breidt zondagbezorging uit naar Benelux

2017-05-27
180101
  • 1:06

Dynalogic, vervoerder van onder andere Greetz, breidt zijn zondaglevering uit naar de gehele Benelux. Het op zondag bezorgen van artikelen bij Nederlandse huishoudens was voor webwinkelpartners al een tijdje mogelijk.

Per 1 juni kunnen Dynalogic’s klanten ook op zondag leveren aan consumenten in België en Luxemburg. Dit geldt voor zowel kleine artikelen als grote items die met de 2XL InHome-dienst worden bezorgd. Onder deze orders vallen bijvoorbeeld witgoed en grote meubels.

24/7 dienstverlening
‘Als de marktleider in b2c-logistiek voor bezorgingen van kleine en grote producten is de volledige uitrol van onze zondagdiensten naar België en Luxemburg de afronding tot een echte 24/7-dienstverlening’, laat managing director Dick Wammes optekenen in een persbericht. Dynalogic bood naast zondagbezorging al de diensten Next Day, Same Afternoon, Same Evening, Same Night en Early Bird (voor aanvang van het werk).

PostNL op zondag
Dynalogic’ consurrent PostNL heeft inmiddels tien klanten voor zijn zondagdienst, die vorig jaar van start ging. Daartoe behoren Coolblue, de BAS Group, Bax-shop.nl en De Bijenkorf. Het bedrijf bezorgt ook op de zondag in Vlaanderen. De service is nog niet te vinden in het lijstje met bezorgopties voor webwinkels op de PostNL-website, maar de koerier zei tegen Twinkle de dienst wel te willen uitbreiden met meerdere partners.