Twinkle | Digital Commerce

Thuiswinkel.org komt met ‘e-academy’

2017-05-27
701608
  • [nieuws]
  • 0:45

Thuiswinkel.org gaat zijn naam verbinden aan een pakket met opleidingen die studenten een mbo-, hbo- of masterdiploma moeten opleveren. ‘We willen een nieuwe standaard zetten, waarmee we e-commerce bedrijven helpen aan goede mensen.’

Dat zei directeur Wijnand Jongen vanochtend op Shopping Today. Op dit moment is het aanbod aan e-commerce gerelateerde opleidingen in ons land gefragmenteerd.

Thuiswinkel.org wil geselecteerde bestaande opleidingen gaan erkennen en onderdeel maken van zijn e-academy, een werknaam. Daarnaast wil de belangenvereniging samen met onderwijspartijen nieuwe educatieve producten naar de markt brengen.

‘We willen de markt faciliteren met goede opleidingen op verschillende niveaus’, aldus Jongen, die wees op het belang van menselijk kapitaal in een globaliserende wereld. Het complete opleidingsaanbod van Thuiswinkel.org moet over twee tot drie jaar beschikbaar zijn.