Twinkle | Digital Commerce

AfterPay neemt activiteiten definitief ICMO over

2017-05-27
180101
  • 0:58

AfterPay neemt de activiteiten van achteraf betaaldienstverlener ICMO over van de Credit Management Group (CMG). ‘Door processen en innovaties te delen kunnen we makkelijker opschalen naar internationaal niveau’, zei AfterPay’s Stefan van den Berg eerder tegen Twinkle.

Begin januari vertelde Van den Berg over de gesprekken over samenwerking met ICMO, die toen al in een vergevorderd stadium waren. Hij voorzag dat ICMO onder de vlag van AfterPay verder zou gaan en dat gaat ook gebeuren, wordt vandaag bevestigd.

Nederlandse vertegenwoordiging
ICMO bediende een aantal online retailers in fashion, bloemen en boeken met een white label product in achteraf betalen. ‘AfterPay en ICMO hebben samen een brede basis van grote retailers als klant’, aldus Van den Berg.‘Samen willen we ervoor zorgen dat Nederland vertegenwoordigd blijft in de internationale online betaalwereld.’

Samenwerking
AfterPay kondigt vandaag ook aan structureel te gaan samen werken met CMG op het gebied van creditmanagament. ‘Beide partijen zien deze stap (de overname van ICMO, red.) als de start van een succesvolle samenwerking.’