Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl winkel in PC Hooftstraat vol met MC Couture Light

2017-05-27
167150
  • [nieuws]
  • 1:32

Wehkamp.nl kondige eerder deze week de opening van een brand store in de PC Hooftstraat aan. Het blijkt te gaan om een marketingstunt om de samenwerking met de Nederlandse modeontwerpster Monique Collignon luister bij te zetten.

Verschillende aanwezigen, waaronder een redacteur van Fashion United, laten weten dat het gaat om een stunt: 'In werkelijkheid gaat Wehkamp.nl MC Couture Light, de nieuwe, goedkopere lijn van Monique Collignon aanbieden op zijn website, en staat er vandaag ter promotie een MC Couture Light limousine in de Amsterdamse winkelstraat.'

'Unieke brand store'
Afgelopen maandag meldde Twinkle dat Wehkamp.nl een winkel zou openen in de bekendste winkelstraat van Nederland, in samenwerking met een designer van eigen bodem. Uit de persuitnodiging die Twinkle ontving: 'Wehkamp.nl opent op 7 december aanstaande een unieke brand store in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Uniek, omdat Wehkamp.nl in haar rijke online verleden nog niet eerder fysiek haar deuren opende voor consumenten. In de brand store kunnen vrouwen in een sfeervolle, relaxte omgeving genieten van de nieuwste collectie van een bekende Nederlandse modeontwerper, die alleen via Wehkamp.nl verkrijgbaar is.'

'Geen pop-up winkel'
Woordvoerder Dirk van den Bogaart wilde maandag niet meer kwijt dan dat het om een tijdelijke winkellocatie gaat, maar hij zei erbij dat het géén pop-up winkel is. Voor verder commentaar werd verwezen naar de opening van vandaag.

De schoenen van MC Couture Light zijn voortaan exclusief online te koop op Wehkamp.nl.IPads in limousine
Alleen vandaag zijn de schoenen van Collignon te koop in de limousine in de PC Hooftstraat, waarin iPads zijn geplaatst. Vandaar het tijdelijke karakter waar Van den Bogaart op doelde.

Wehkamp.nl en Collignon hebben serieus werk gemaakt van de marketingstunt: Wie in Google zoekt op op 'MC Couture Light', krijgt bovenaan het volgende resultaat te zien: