Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl opent winkel in PC Hooftstraat

2017-05-27
180101
  • 1:06

Wehkamp.nl krijgt een winkel in de Amsterdamse PC Hooftstraat. Dat meldt het bedrijf in een persuitnodiging voor de opening van de ‘unieke brand store’. De opening, overmorgen al, vindt plaats in samenwerking met een bekende Nederlandse modeontwerper.

Wehkamp.nl wijst in de invitatie op het unieke karakter van de winkel, de eerste in de geschiedenis van de voormalige postorderaar. In de brand store kunnen vrouwen volgens de online retailer 'in een sfeervolle, relaxte omgeving' genieten van de nieuwste collectie van een bekende Nederlandse modeontwerper, die alleen via Wehkamp.nl verkrijgbaar is.

'Geen pop-up store'
In een eerste reactie zegt Dirk van den Bogaart, corporate reputatiemanager en woordvoerder van Wehkamp.nl, dat het gaat om een tijdelijke winkellocatie. Maar een pop-up store is het niet, aldus de zegsman desgevraagd. Hij verwijst voor meer informatie naar de opening van aanstaande woensdag.

Create2Fit en Fonq.nl
Wehkamp.nl, onlangs gekroond tot 'Beste Marketingbedrijf van het Jaar', is onderdeel van RFS Holland Holding. Dat is de nummer één van de Twinkle100. Twee jaar geleden werd het concern eigenaar van Create2Fit, dat al jaren een showroom annex service- en afhaalpunt heeft in Naarden. Fonq.nl, waar RFS dit voorjaar eigenaar van werd, heeft een soortgelijke vestiging in Utrecht.