Twinkle | Digital Commerce

Twinkle in het nieuw

2017-05-27
180106
  • 1:41

Twinkle - het magazine, de website en de nieuwsbrief - is in een nieuw jasje gestoken. Met dit nieuwe jasje veranderen ook de positionering en ondertitel van het merk: ‘Concreet over e-commerce’.

Hoofdredacteur Marieke Verdonk: 'Twinkle is al ruim vier jaar een unieke verschijning in het medialandschap. Vanaf dag 1 hebben wij zo veel mogelijk praktisch toepasbare informatie over alles wat te maken heeft met online winkelen, op multimediale wijze aangeboden. In een voortdurend sterk groeiende sector is Twinkle een echt baken, met actualiteiten, achtergronden en veel cases. Allemaal bedoeld om professionals en ondernemers in het vakgebied e-commerce succesvol te laten zijn.'

Die inhoud verandert niet, die blijft concreet over e-commerce, maar de wijze waarop het gepresenteerd wordt is nieuw. In het magazine, in de nieuwsbrief en op de website. Morgen ligt het vernieuwde magazine bij de abonnees op de mat en ontvangt u de eerste nieuwsbrief in de nieuwe vormgeving.

Vanaf vandaag al kunt terecht op het vernieuwde Twinklemagazine.nl. De site heeft geen radicale omslag gemaakt, maar de redactie heeft tot doel gehad meer overzicht en structuur aan te brengen, de artikelen makkelijker toegankelijk te maken en met een aparte sectie de video’s wat meer onder de aandacht te brengen.

Enkele veranderingen op een rij:
* De hoofdcategorieën aan de linkerkant van de navigatie zijn voortaan onderverdeeld in subcategorieën, bereikbaar door met uw muis over de categorieën te bewegen;

* Stel uw RSS-feeds (opnieuw) in! Voortaan kunt u RSS-feeds ontvangen van de genoemde subcategorieën, zodat u alleen relevante informatie ontvangt. Ook kunt u feeds ontvangen van bepaalde soorten artikelen, bijvoorbeeld van alle blog-postings of praktijkartikelen. Meer info over RSS-feeds vindt u hier.

* Via de knop 'Nu reageren', in de artikeloverzichten en boven iedere kop komt u direct in het reactieveld terecht;

* Het invoerveld voor reacties is groter geworden en bovendien kunnen links (bijvoorbeeld naar een externe bron) voortaan klikbaar worden gemaakt.

* Reacties komen voortaan in chronologie onder elkaar te staan om de leesbaarheid te bevorderen.

Wij zijn benieuwd naar uw bevindingen!