Twinkle | Digital Commerce

Toys XL vergroot assortiment met webshop

2017-11-08
169130
  • 0:56

Speelgoedketen Toys XL, dat de winkels van het uit Nederland vertrokken Toys ‘R Us overnam, heeft een webshop geopend. Het complete winkelassortiment staat online, plus een aantal web only items.

In een vandaag verschenen persbericht schrijft Toys XL dat het wil uitgroeien tot de grootste speelgoedaanbieder op internet. Het bedrijf neemt het online onder andere op tegen Bart SmitIntertoys en Bol.com, dat sinds kort speelgoed verkoopt.

Geen gezeur-concept
Net als in de negentien fysieke winkels staat service ook online centraal bij Toys XL. Uit het persbericht: ‘De Toys XL-webshop zet die service online door met een telefonische klantenservice en het unieke geen gezeur-concept “online kopen, ruilen in de winkel”. Nooit meer gedoe dus met het opnieuw inpakken en terugsturen van aangeschafte producten.’

Toys XL denkt hiermee een unieke troef in handen te hebben en schrijft: ‘Geen enkele andere webwinkel in Nederland biedt deze service.’

Toys 'R Us
Toys XL onderhoudt geen banden meer met het Amerikaanse Toys ‘R Us, dat dit jaar miljoenen uitgaf om de domeinnamen Etoys.com en Toys.com in handen te krijgen.