Twinkle | Digital Commerce

Minette Bellingan nieuwe coo C&A

2023-10-05
1000562
  • [nieuws]
  • 0:51

Op 2 oktober is Minette Bellingan gestart in de functie chief operating officer bij C&A Europe. Zij is verantwoordelijk voor de teams binnen Fulfillment, Planning, Sourcing en Sustainability.

Bellingan heeft meer dan 25 jaar ervaring in supply chain management, productie, global sourcing en compliance, zowel online als offline. Ze heeft bedrijven geleid in Azië, Europa en de Verenigde Staten en is daarnaast duurzaamheidsacademicus. Het vorige bedrijf waar ze werkte was Coupang.com, marktleider in e-commerce en het grootste internetbedrijf voor consumenten in Korea. Daar was zij ceo van dochteronderneming CPLB. Daarvoor was Bellingan directeur global sourcing and private brands bij Amazon.com.

Giny Boer, die drie jaar geleden als ceo bij C&A Europe startte, geeft aan dat een efficiënte en duurzame supply chain essentieel is momenteel. ‘Minette zal een grote bijdrage leveren aan de transformatie van het bedrijf met haar liefde voor duurzaamheid en uitgebreide internationale ervaring op dit gebied en supply chain management’, aldus Boer.