Twinkle | Digital Commerce

Werner Bruyns weg bij leapp België

2017-08-25
998560
  • [nieuws]
  • 1:10

Werner Bruyns heeft zijn functie als coo van leapp België neergelegd en ‘zet zijn carrière voort buiten het bedrijf’. Volgens Belgische media zou het gaan om een direct vertrek.

De visies van Bruyns en ceo Rogier van Camp op het verder uitbouwen van het bedrijf zouden volgens bronnen van Retaildetail te ver uit elkaar liggen. Van Camp bevestigt het vertrek van Bruyns aan Twinkle, maar noemt een andere reden dan genoemd gerucht.

‘Veel betekend’

‘In goed overleg met Werner hebben we recent besloten dat hij zijn carrière buiten leapp voort gaat zetten’, zegt Van Camp. ‘Werner heeft ontzettend veel voor leapp betekend en heeft een geweldige organisatie met zes fysieke winkels en de webshop in België opgebouwd. Ik heb Werner echt leren kennen als een bouwer met een breed netwerk en kennisgebied. Hij is met zijn team in staat gebleken om in rap tempo van een start-up naar een scale-up te transformeren en daarmee is zijn rol en ambitie binnen leapp nu tot een einde gekomen. Door de intensieve samenwerking in de afgelopen jaren is Werner een persoonlijke vriend geworden. In de toekomst zullen we ook zeker gebruik blijven maken van zijn kennis over de Belgische omnichannel retailmarkt.’

Coolblue

Bruyns maakte tweeënhalf jaar geleden de overstap naar leapp vanuit Coolblue België. Daar stond hij als country manager aan de wieg van de verkoopactiviteiten bij onze zuiderburen. Het is nog niet bekend wat Bruyns’ nieuwe uitdaging wordt.