Donderdag 23 maart 2017

2321 keer gelezen2 x gereageerd

Coolblue gekroond: ‘Beste Webwinkel van Nederland’

Coolblue gekroond: ‘Beste Webwinkel van Nederland’

Coolblue mag zich weer de beste webwinkel van Nederland noemen. De elektronicashop kreeg vanavond de Shopping Award Worldline Beste Webwinkel in handen tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

Na de eer vorig jaar te hebben overgedragen aan Bol.com, heeft Coolblue de titel van Neerlands beste webshop weer in handen. De prijs ging ook in 2013 en 2012 naar de Rotterdammers.

Klantreisbureau
De jury vindt dat Coolblue een ‘enorme omzet- en personeelsgroei koppelt aan een focus op finesses en daarmee aan tevreden klanten en winst. Het “klantreisbureau” introduceerde in 2016 met bewezen succes zijn eigen tweemansvervoersdienst onder de naam CoolblueBezorgt, waarmee de klantcirkel rond is. Bovendien slaagt Coolblue erin die meerwaarde goed over het voetlicht te brengen. Het bedrijf werkt op een indrukwekkende manier samen met leveranciers, waaronder op het gebied van content met Apple. De jury tekent aan dat Coolblue personalisatiestappen kan zetten om nog meer glimlachen op de gezichten van klanten te toveren.’

Prijzenregen
Host Jan Joost van Gangelen reikte daarnaast nůg vijf Excellence Awards, de DHL Cross-border Award, elf Publieksprijzen XL en de Shopping Award Game Changer uit. Ook was er aandacht voor de Lightspeed Ecommerce50, de lijst met de vijftig snelst groeiende webwinkels van ons land.

Excellence Awards
De Shopping Excellence Awards zijn vakprijzen waarvoor Nederlandse online en omnichannel retailers met een jaaromzet van 4 miljoen euro of meer zich aanmelden op basis van een case-inzending. De awards belonen de algemene kwaliteit van de online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online- en offline gebruikt worden en de digitale stap voorwaarts die de retailer het afgelopen jaar heeft gezet, zo meldt de Stichting Nationale Shopping Awards.

De winnaars van de andere Excellence Awards zijn:

Fashion & Lifestyle † † † †
Omoda Schoenen††††††††††

FinanciŽle Dienstverlening † † † †
Independer.nl †††††††††††††††††

PayPal Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging † † † †
AH.nl†††††††††††††††††††††††††††††††††††

Kieskeurig.nl Consumer Electronics † † ††
Coolblue††††††††††††††††††††††††††††

Travel ††
TUI Nederland††††††††††††††††††


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 2 keer gereageerd op:
Coolblue gekroond: ‘Beste Webwinkel van Nederland’
 1. Tiny op vrijdag 24 maart, 2017 om 17:32
  Cool bleu

  Van harte gefeliciteerd van een zeer tevreden klant!

 2. Mike op maandag 27 maart, 2017 om 16:03
  https://tentverkoop.nl/

  Volkomen terecht.
  Niet de goedkoopste, maar gewoon goed.
  Mensen zijn nog steeds bereid te betalen voor kwaliteit en zoals de jury dus ook zegt:†Bovendien slaagt Coolblue erin die meerwaarde goed over het voetlicht te brengen.


Laat een reactie achter:

Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.