Donderdag 23 maart 2017

1337 keer gelezenNu reageren

Bandenconcurrent leidt Lightspeed Ecommerce50

Bandenconcurrent leidt Lightspeed Ecommerce50

Bandenconcurrent mag zich het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland noemen. De bandenverkoper is aanvoerder van de Lightspeed Ecommerce50. Achter Bandenconcurrent bezetten Boozyshop en WoodWatch de podiumplaatsen.

Athleteshop, vorig jaar bovenaan de lijst, prijkt deze tweede keer op de zevende plek.

Lightspeed Ecommerce50
In de Lightspeed Ecommerce50 staan Nederlandse bedrijven die producten of diensten verkopen, b2b en/of b2c. De lijst is voor een belangrijk deel gebaseerd op de online omzetgroei in 2016. Voor een plek in de Ecommerce50, waarvan Lightspeed’s Ruud Stelder de geestelijk vader is, moeten bedrijven minimaal drie jaar bestaan en minstens 500.000 euro aan jaaromzet draaien.

Bandenconcurrent
Aanvoerder Bandenconcurrent, vorig jaar ruim verviervoudigd in omzet, werd vanavond gelauwerd in het kader van de Shopping Awards. Het bedrijf uit Eindhoven koppelt een laagste prijsgarantie aan snelle gratis verzending en eenvoudige montage in partnergarages of aan huis bij de klant.

Hieronder vind je de top 10 van de Lightspeed Ecommerce50:

1.    Bandenconcurrent
2.    Boozyshop
3.    WoodWatch
4.    Novus Fumus
5.    Polyestershoppen
6.    Case2go
7.    Athleteshop
8.    Werk aan de Muur
9.    Wilpe.com
10.  Flinders

In het komende nummer van Twinkle vind je meer over de Ecommerce50.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Bandenconcurrent leidt Lightspeed Ecommerce50

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.