Vrijdag 21 oktober 2016

2038 keer gelezenNu reageren

H&M kan veel sneller gaan leveren

H&M kan veel sneller gaan leveren

H&M zal vanaf begin volgend jaar sneller gaan leveren in Nederland. Momenteel streeft de nummer 8 van de Twinkle100 naar bezorging binnen drie tot vijf dagen; online bestelde artikelen moeten nu nog uit Polen komen.


Dat verandert binnenkort. XPO Logistics ontwikkelt een nieuw fulfilmentcenter voor H&M-orders uit de lage landen en Frankrijk. Het verrijst niet ver van Coolblue’s ‘grote schuur’, op bedrijventerrein Vossenberg West in Tilburg.

Klantbelofte
Een woordvoerster laat Twinkle weten dat het magazijn gefaseerd in gebruik wordt genomen. Orders voor de Belgische markt worden al vanuit Tilburg verzonden (levertijd: 2 tot 3 dagen). Frankrijk volgt binnenkort, Nederland ‘begin 2017’, aldus de zegsvrouw. ‘Snellere levertijden zijn uiteraard het doel’, reageert ze. ‘Daar doen we op dit moment verder geen uitspraken over, dat doen we pas als alles draait en we exact weten wat we klanten kunnen beloven.’

Magazijnpersoneel
De nieuwbouwhal van XPO biedt werk aan ongeveer vijfhonderd mensen, maar in de regio is grote vraag naar gekwalificeerd magazijnpersoneel. Van buurman Coolblue, maar ook van Bol.com; op een goed kwartier rijden opent de lijstaanvoerder van de Twinkle100 een eigen magazijn in Waalwijk. Dat levert vanaf komend jaar duizend nieuwe banen op.

Gadki
Nederlandse webwinkelbestellingen bij H&M komen op dit moment nog uit Gadki in Polen, Franse orders worden in Italië verwerkt. Tot de ingebruikname van het magazijn in Tilburg werden Belgische bestellingen vanuit Groot-Brittannië verzonden.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Pakketverzending (Logistiek)
- Fulfilment (Logistiek)
- Voorraadbeheer (Logistiek)Geef nu als eerste een reactie op:
H&M kan veel sneller gaan leveren

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.