Twinkle | Digital Commerce

Gucci opent online flagship store

2017-05-27
180101
  • 0:57

Gucci heeft zijn website omgetoverd tot een ‘Luxury Digital Flagship Store’, waaraan anderhalf jaar is gesleuteld. Patrizio di Marco, CEO van het luxeconcern, heeft grote plannen met de nieuwe site, die in de schijnwerpers van alle kanalen staat.

Gucci.com moet volgens Di Marco de ‘highest volume store in the world’ worden van het modebedrijf, dat al sinds 2002 online verkoopt.

Hologramramen en iPad-stations
Ter gelegenheid van het nieuwe Gucci.com (video hier), voornamelijk het werk creatief directeur Frida Giannini, zal een aantal stenen Gucci-winkels worden voorzien van ‘hologram window displays’ en iPad-stations. Deze features moeten fysieke fashionista’s in de digital mood te brengen, schrijft onder meer Fashionology.com.

Gucci Connect E-vent 
Om de nieuwe webshop, die is voorzien van allerhande rich media features, te vieren is verder het Gucci Connect E-vent op poten gezet. Op Gucciconnect.com kunnen vanaf morgen e-tickets worden besteld. Liefhebbers kunnen daarmee op 22 september als virtuele gast aanwezig zijn op het evenement in Milaan. Meer daarover leest u bij Fibre2fashion.com.