Vrijdag 27 januari 2017

1038 keer gelezenNu reageren

VideoVrijdag: NoFoodWasted zoekt financiering

VideoVrijdag: NoFoodWasted zoekt financiering

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van ‘Video Vrijdag' ondernemer August de Vocht, wiens tocht naar Amerika voor zijn start-up NoFoodWasted werd opgetekend in een documentaire.

'We hadden het platform al ontwikkeld, de 1e klanten aangesloten en wilde nu een landelijke roll out doen,' zegt De Vocht tegen Twinkle. 'De trip naar San Francisco het het beoogde eindpunt van een investering die ik twee weken later zou ontvangen.' Helaas voor de ondernemer liep het anders, maar de documentairemakers filmden door.

De documentaire werd zondag vertoond bij Omroep Brabant. Onderstaand de trailer; klik hier voor de volledige documentaire.

 

Trailer Rollercoaster Startup from D2D Media on Vimeo.

 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
VideoVrijdag: NoFoodWasted zoekt financiering

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.