Vrijdag 28 oktober 2016

2432 keer gelezenNu reageren

Video Vrijdag: River Island implementeert RFID uit Nederland

Video Vrijdag: River Island implementeert RFID uit Nederland

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ vertelt Jon Wright van River Island over de implementatie van RFID (radio frequency identification), waardoor voorraadbeheer sterk verbetert.

De 280 winkels van modemerk River Island krijgen hardware en software van het Nederlandse Nedap. Jon Wright, Head of Safety & Loss UK bij River Island, legt uit dat via de RFID-chips de actuele voorraad veel beter in te zien is.

Connected stores
Voor een multichannel-organisatie als River Island staat voorraadoptimalisatie hoog op de prioriteitenlijst. Met RFID zet de keten een grote stap richting een connected stores-winkelbeeld, waarbij de actuele voorraad van alle filialen realtime inzichtelijk is, ook online.

 


 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Voorraadbeheer (Logistiek)
- Software/platforms (Technologie)Geef nu als eerste een reactie op:
Video Vrijdag: River Island implementeert RFID uit Nederland

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.