Twinkle | Digital Commerce

Bruna start verkoop e-books en e-readers in webshop

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 1:01

Bruna biedt alle Nederlandstalige eBooks die op de markt beschikbaar zijn aan in zijn webshop. Het gaat om 3.285 titels volgens de boekhandelsketen, die vanaf vandaag ook e-readers verkoopt online.

Bruna hoopt mee te liften op de groeiende populariteit van digitaal lezen, waaraan Bol.com en Sony naar hun idee de aftrap gaven.

Formaat
In een persbericht schrijft Bruna: ‘Tijdens de feestmaanden wordt veel verwacht van de verkoop van de eReader die vanaf 199 euro kan worden aangeschaft. De klant krijgt daarbij twee gratis eBooks naar keuze. De prijs van een eBook varieert van 2,50 tot 110 euro. Het formaat van de eBooks die Bruna aanbiedt is ePub.’

Zelfde prijs
In totaal biedt Bruna drie e-readers te koop aan: de BeBook One, de BeBook Mini en de Cybook Opus, die tegen dezelfde prijs allen ook te koop blijken bij Bol.com. De online-mediawinkel legt echter veel meer nadruk op de verkoop van de readers van partner Sony; Wie zoekt op 'e-readers' krijgt alleen de Sony Reader Touch Edition en de Sony Reader Pocket Edition voorgeschoteld.

Bruna biedt webshoppers overigens de mogelijkheid bestelde e-readers in de winkel op te halen of te retourneren.