Twinkle | Digital Commerce

Kiosk.nl geeft 100 procent geld terug voor een tientje

2017-05-26
172130
  • 1:07

Kiosk.nl gaat vanaf januari 100 procent casback bieden. De affiliate-vergoedingen die de site ontvangt voor verwijzingen naar webwinkels, worden geheel doorberekend aan de consument. De eenmalige kosten voor klanten bedragen 10 euro.

Het tientje wordt voorafgaand aan de eerste uitkering aan de consument afgetrokken van de korting die hij heeft opgespaard.

Verdienmodel
Daarmee hanteert Kiosk.nl een ander verdienmodel dan concurrerende cashback-sites als Splinq.nl en het onlangs gelanceerde Spaarwinkelen.nl, die hun afiliate fees delen met de klant en een gratis account bieden.

Grote namen
Volgens manager Letty de Nijs van Maildirect, waar behalve Kiosk.nl ook Debladen.nl en Kranten.com toe behoren, hebben zich inmiddels zo'n 150 webwinkels aangemeld voor de cashback-service van Kiosk.nl. 'Daaronder bevinden zich de grote bekende namen in Nederland, maar ook een aantal middelgrote en kleinere webshops.'

Uitkering
De korting die klanten opsparen door te kopen via Kiosk.nl, wordt in beginsel één keer per maand uitgekeerd. Kiosk.nl maakt alleen geld over als de korting is opgelopen tot een nog nader vast te stellen bedrag.

Aanbiedingen
Kiosk.nl is al sinds 2005 in de lucht als verzamelplaats van online-aanbiedingen. De nieuwe website, die binnenkort officieel wordt gelanceerd, ziet er rigoureus anders uit dan de oude. Behalve aan de cashback-service blijft Kiosk.nl ruimte bieden aan andersoortige aanbiedingen. Nijs: 'Maar de focus komt echt te liggen op cashback shopping.'