Twinkle | Digital Commerce

Vodafone introduceert opwaardeer-widget

2017-05-26
170110
  • [nieuws]
  • 1:05

Vodafone is -naar eigen zeggen- de eerste operator in Nederland die de mogelijkheden van prepaid opwaarderen heeft uitgebreid met een opwaardeer 'widget'. Als klanten deze directe link toevoegen aan hun persoonlijke iGoogle site, kunnen ze hun prepaid tegoed direct opwaarderen via internetbankieren.

Widgets zijn kleine applicaties op het internet of PC die eenvoudige en veelvoorkomende taken uitvoeren en snel toegang geven tot veelgevraagde online informatie. Wanneer klanten de widget voor Vodafone Tegoed Opwaarderen op hun iGoogle pagina plaatsen, hoeven ze niet eerst via de homepage van de site door te klikken naar de betreffende pagina. Ze komen middels de widget direct in het opwaardeer menu.

'Steeds meer mensen willen via het Internet zelf bepalen welke informatie ze ontvangen, bijvoorbeeld via gepersonaliseerde sites als iGoogle', zegt Harry Odenhoven, directeur Online Services. 'Dit is een belangrijke ontwikkeling die door meer en meer Vodafone klanten gebruikt wordt. De introductie van deze widget is de eerste stap om klanten zelf te laten kiezen welke online informatie of diensten van Vodafone ze in hun zelf samengestelde site willen gebruiken. Een uitstekende combinatie van gemak en keuzevrijheid voor de klant. In de nabije toekomst zullen ook voor andere Vodafone diensten widgets beschikbaar komen.'