Twinkle | Digital Commerce

Coolblue opent servicepunt in België

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:59

Online-retailer Coolblue heeft een splinternieuwe winkel en servicepunt in Antwerpen geopend. Het interieur is uitgewerkt volgens een geheel nieuw concept, waarbij de structuur, de opstelling en vormgeving overeenkomt met die van de online-winkels.

Coolblue was in België al actief met diverse webwinkels - Pdashop.be, Consoleshop.be, Gpsshop.be, Mp3shop.be, Digicamshop.be, Smartphoneshop.be en Memoryshop.be -, maar nu kan de Belgische consument ook in eigen land terecht voor persoonlijk advies, service en het afhalen van producten. Ook de gespecialiseerde helpdesk van Coolblue is operationeel vanuit België. Wat betreft de bestelingen: die worden in Nederland, wanneer gedaan vóór 21.00 uur, al de volgende dag aan huis bezorgd. Op korte termijn wordt deze snelle bezorgservice ook in België geboden.

Pieter Zwart, directeur van Coolblue licht toe: 'Tot op vandaag waren we al met Belgische webwinkels aanwezig, maar we merkten dat de consument ook graag over de mogelijkheid beschikt de producten te bekijken en dichtbij huis over onze service wil beschikken. We zijn dan ook heel blij met de opening van de nieuwe winkel en zijn ervan overtuigd dat we onze Belgische klanten voortaan nog beter van dienst kunnen zijn.'