Twinkle | Digital Commerce

België krijgt eigen e-business vakbeurs

2017-05-26
326476
  • [nieuws]
  • 0:53

De organisatoren van de Webwinkel Vakdagen in Nederland lanceren in samenwerking met de BDMV-sector BeCommerce de eerste 'Belgium E-Business Expo' op 13 en 14 februari 2008 in Tour & Taxis te Brussel. Het wordt een krachtige combinatie van een vakbeurs met een praktijkgericht congres over alle aspecten van e-commerce, aldus de organisatoren.

De vakbeurs toont een uitgebreid aanbod aan betaalsystemen, webdesign, post- & pakketoplossingen, SEO & SEM, vergelijkingssites, contentmanagement, webanalytics en diverse andere producten en diensten. Daarnaast zal stil worden gestaan bij de juridische aspecten van e-business.

'De Belgium E-business Expo zal ongetwijfeld een belangrijke bijdrage leveren tot de verdere uitbouw en professionalisering van de Belgische e-businesssector, die in volle ontwikkeling is. BeCommerce, het overlegplatform van de e-commerce en de multichannel distance selling-bedrijven in België en het overkoepelende BDMV ondersteunen dit initiatief dan ook', aldus Patrick Vandaele, voorzitter van BeCommerce.