Twinkle | Digital Commerce

Genomineerden Search Engine Marketing Award bekend

2017-05-26
  • 0:54

De genomineerden voor Search Engine Marketing Award zijn bekend. De zoekmachinemarketing-cases van Trafficbuilders (case Huis & Hypotheek), Pro Education (case Pro Education) en MaxLead (case Transhair & Aesthetic Team) dingen mee naar de prijs die op 1 februari tijdens het jaarlijkse Search Engine Marketing Congres worden uitgereikt.

Jury

De jury bestaat uit Jeroen van der Wiel, Bert Wiggers (Startpagina.nl), Ric van Westhreenen (Roodlicht/AlterNET), Rik Burger (PPMC), Keesjan Deelstra (Interneteffect) en Paul Petermeijer (BBP/Twinkle). Zij hebben de verschillende inzendingen beoordeeld. Daarbij is gelet op strategie, creativiteit, doelstellingen en het uiteindelijke resultaat. De jury heeft de nominaties bepaald aan de hand van het overall resultaat op bovenstaande criteria.

Presentaties

Het is de derde keer dat de Award uitgereikt wordt. Ook dit jaar weer tijdens het Search Engine Marketing Congres. Naast de presentatie van de cases presenteren ook bedrijven die zoekmachinemarketing de afgelopen jaren succesvol hebben toegepast zich.

In het komende nummer van Twinkle, dat in februari uitkomt, worden de genomineerde cases toegelicht.