Twinkle | Digital Commerce

Toonaangevend SES strijkt neer in Amsterdam

2017-05-27
  • [nieuws]
  • 1:04

Amsterdam biedt plaats aan de eerste Search Engine Strategies Conference & Expo op Nederlandse bodem. SES Amsterdam vindt plaats op 16 en 17 maart aanstaande in Grand Hotel Krasnapolsky. Het evenement vloeit voort uit een samenwerking tussen Incisive Media en Twinkle-uitgever BBP, organisator van het Search Engine Marketing Congres.

Onder de vlag van Search Engine Strategies organiseert Incisive Media jaarlijks toonaangevende evenementen in wereldsteden als Londen en New York. Digitale marketing en advertising staan daarin centraal, met een nadruk op zoekmachinemarketing.

SEM, SEO, Web 2.0, social media en blogging
Ook op SES Amsterdam zal uitgebreid worden ingegaan op begrippen als SEM en SEO. In workshops met verschillende instapniveaus passeren trends op het gebied van Web 2.0, social media en blogging de revue. Het evenement biedt bezoekers handvatten om het rendement van hun online-reclamebesteingen te maximaliseren en daarnaast een goede gelegenheid tot netwerken.

Taskforce Search 
SES Amsterdam wordt ondersteund door de Taskforce Search van het Nederlandse Interactive Advertising Bureau (IAB). 'SES wordt mondiaal erkend al de toonaangevende conferentie en beurs op het gebied van zoekmachinemarketing', aldus voorzitter Wolter Tjeenk Willink. 'We moedigen onze leden, zowel de adverteerders als de bureaus, aan het evenement bij te wonen. Er valt een hoop te leren van de Nederlandse en internationale experts in de industrie.'