Twinkle | Digital Commerce

Sluit jij je in 2023 aan bij de beste webshops en verkopers van Nederland?

2023-02-01
1120630
  • [nieuws]
  • 2:27

Als eigenaar van een webshop of als verkoper op een platform wil je jouw klanten optimale service verlenen. Daarnaast is het belangrijk dat potentiële klanten jou kunnen vertrouwen, er wordt tijdens het shoppen steeds meer gezocht naar een keurmerk. Het meest kwalitatieve keurmerk is het Thuiswinkel Waarborg. Het lidmaatschap biedt vele voordelen die we voor jou op een rijtje hebben gezet.

Extra bereik en meer conversie

Aansluiten bij Thuiswinkel.org geeft jouw webshop extra bereik en meer conversie. Door de hoge herkenbaarheid (92%) van het Thuiswinkel Waarborg creëer je extra vertrouwen voor jouw klanten. Bij het zien van het keurmerk weten consumenten dat ze jouw webshop kunnen vertrouwen. Daarnaast kan je met Thuiswinkel Reviews je op een betrouwbare manier aan (potentiële) klanten laten zien en weten zij waarom er voor jouw winkel gekozen moet worden.

Vol vertrouwen voldoen aan de wet

Het blijven voldoen aan de vaak veranderende weten regelgeving is niet altijd even makkelijk. Met de jaarlijkse check op wetgeving, veiligheid en fi nanciële stabiliteit is jouw webshop helemaal in orde. Doordat Thuiswinkel.org haar leden proactief informeert over de wetswijzigingen en andere belangrijke zaken, worden hoge boetes voorkomen. Daarnaast bieden we met Shopping Secure ook een internationale certifi cering aan. Hiermee voldoe je aan de geldende wet- en regelgeving in andere Europese landen en straal je onder buitenlandse klanten vertrouwen uit.

E-commercekennis altijd up-to-date

De e-commercebranche is zich voortdurend aan het ontwikkelen, het is lastig om alle trends en ontwikkelingen in de gaten te houden. Met het lidmaatschap bij Thuiswinkel.org ontvang je vier keer per jaar gratis de Thuiswinkel Markt Monitor, ontvang je het European B2C E-commerce Report, het Feestdagenonderzoek, de B2B E-commerce Monitor, een gratis abonnement op de Twinkle en daarnaast ontvang je gratis toegang tot de e-learnings van de e-Academy. Hét platform waar je op een eenvoudige en laagdrempelige manier kan leren over bijvoorbeeld de onderwerpen conversieoptimalisatie, marktplaatsen en digitale innovatie.

Breid je netwerk uit

Gedurende het jaar organiseert Thuiswinkel.org verschillende evenementen. Hier bieden we jou dé kans om kennis te maken met andere leden, business partners, ShoppingTomorrow, e-Academy en andere relaties van Thuiswinkel.org en kunnen jullie ontdekken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Momenteel hebben wij het eerste evenement al gehad, namelijk de Algemene Ledenvergadering. Gelukkig volgen er nog veel meer die jij niet wil missen:

  • ShoppingTomorrow - Kick-Off op 9 maart – exclusief voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het ST onderzoeksjaar 2023
  • Shopping Awards op 23 maart
  • Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 maart
  • E-Commerce Poort op 11 mei en 2 november
  • Algemene Ledenvergadering op 1 juni - ShoppingTomorrow - Final Sprint op 29 juni – exclusief voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het ST onderzoeksjaar 2023
  • Shopping Today op 12 oktober

Samen krijgen we meer voor elkaar

Samen bij Thuiswinkel.org krijgen we meer voor elkaar. Wij komen op voor jouw belangen in zowel Brussel als Den Haag. Daarnaast profi teer je van de branche brede projecten die wij initiëren. Doe bijvoorbeeld mee met Bewust Bezorgd en gebruik ons rekenmodel dat de milieu-impact van jouw logistieke operatie uitrekent en optimaliseert. Zo draag je bij aan een schoner milieu én kun je jouw webshop extra onderscheiden richting consumenten.

Mis de voordelen van het lidmaatschap niet en vraag snel het lidmaatschap aan