Twinkle | Digital Commerce

C2B sluit zich aan bij LevelUp Group

2022-05-25
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Contentbureau C2B treedt toe tot de Amsterdamse LevelUp Group, een groep digital marketing agencies waaronder Netprofiler, ClickValue, Leadscope en Cloud Nine Digital.

LevelUp Group is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen de digitale marketingbureaus Netprofiler en ClickValue. ClickValue heeft zich sindsdien gespecialiseerd in conversie-optimalisatieprogramma’s. Daarnaast zijn binnen LevelUp Group ook B2B digital marketingbureau Leadscope en het data & analytics-bureau Cloud Nine Digital actief. Met het aansluiten van C2B ontstaat nu een bureaugroep van vijf labels met in totaal 130 medewerkers. C2B trekt in de loop van 2022 in bij LevelUp Group.

Daniël Markus, medeoprichter van LevelUp Group: ‘We zijn bezig met het neerzetten van een full-service-bureaugroep gericht op groei in de hele customer journey van onze opdrachtgevers. Met onze vier huidige labels behoren we tot de top in data, performance marketing en conversie-optimalisatie. Het toevoegen van creatieve content aan onze dienstverlening is een logische vervolgstap, want het maakt onze digitale propositie completer.’