Twinkle | Digital Commerce

Cookinglife lanceert Europese webshop

2020-04-24
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Kookwebshop Cookinglife heeft een webshop gelanceerd voor de Europese markt. De shop had al aparte sites voor Nederland, België en Duitsland, maar kan nu ook de rest van Europa bedienen.

Cookinglife stond vorig jaar nog op de derde plek van de CrossBorder Top 30, de lijst met snelst groeiende Nederlandse e-commerce ondernemingen over de grens. Met de nieuwe webshop Cookinglife.eu, kan het bedrijf naar eigen zeggen een breder publiek bereiken. Er zijn al bestellingen verstuurd naar onder andere Frankrijk, Spanje, Tsjechië, Ierland, Italië en Portugal.

Sebastian Bakker, oprichter van Cookinglife: ‘De fysieke winkel in Groningen is op dit moment gesloten vanwege de coronacrisis. Dat bood ons ruimte en mogelijkheden voor een grote stap. Medewerkers uit de winkel kunnen zo toch aan het werk blijven, bijvoorbeeld op de klantenservice.’

Naast een nieuwe webshop is Cookinglife ook bezig met de bouw van een nieuwe magazijn in Groningen. Vorig jaar werd nog bekend dat de webshop in kook- en tafelbenodigdheden ging samenwerken met wehkamp.