Twinkle | Digital Commerce

Bauhaus start met webwinkel

2019-07-04
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Bouwmarkt Bauhaus heeft sinds vandaag een eigen webwinkel. Daarop kunnen consumenten verschillende producten bestellen, om ze vervolgens af te halen in een geselecteerd Bauhaus-filiaal.

Dat meldt vaktitel MIXonline. Bauhaus beschikt over zes fysieke filialen in het oosten van Nederland. Als klanten zware of lastig te vervoeren producten bestellen, dan kunnen ze ook kiezen om deze te laten bezorgen. ‘Bauhaus begrijpt heel goed dat niet iedereen de beschikking heeft over ene bus of een aanhangwagen. Of dat je het misschien wel eng vindt om er zelf mee te gaan rijden, of vervelend vindt om weer iemand om hulp te vragen’, zo valt te lezen op de nieuwe site.

'Combinatie van techniek en retail'

In principe gebeurt dat leveren binnen bepaalde regio’s in het oosten van Nederland. Op aanvraag worden zendingen echter ook naar het buitenland of buiten de regio verzonden. Aan het hoofd van de Nederlandse e-commerce afdeling van Bauhaus staat Max Bierlee, die eerder als webshopmanager bij Hornbach werkzaam was. ´Het leuke aan e-commerce vind ik de combinatie van techniek en retail. Je brengt data en mensen samen om optimaal af te stemmen op de klantvraag´, gaf hij eerder aan in een interview met Twinkle.