Twinkle | Digital Commerce

CameraNU.nl krijgt plek in de hoofdstad

2019-05-02
26361483
  • [nieuws]
  • 1:17

CameraNU.nl is voortaan ook buiten de thuishaven Urk fysiek te bezoeken. De nummer 39 van de Twinkle100 opent een winkel in Amsterdam.

De opening van vandaag hangt samen met de overname van Foto Booms en Booms Quickprint, eerder dit jaar. De winkel van Foto Booms aan de hoofdstedelijke Van Woustraat is de afgelopen weken verbouwd. Nu prijkt de naam van CameraNU.nl op de gevel.

Afhalen, reparaties, retouren en advies

Uit het persbericht: ‘Met de winkel in Amsterdam wordt de service van CameraNU.nl veel beter toegankelijk voor mensen in de Randstad. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel aan de Van Woustraat en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.’

Tim Potharst

De winkel blijft gerund worden door Tim Potharst die eerder namens Foto Booms op de vloer stonden. Volgens CameraNu.nl bouwde die formule in zijn 75 jarige historie een reputatie op het gebied van advies en service. Potharst en zijn collega’s ‘gaan enthousiast aan de slag om deze reputatie onder de vlag van CameraNU.nl voort te zetten’.

Online integratie

Binnenkort worden ook de online activiteiten van Foto Booms geïntegreerd in die van CameraNU.nl. ‘Hiermee past de overname volledig binnen de online-to-offline strategie’, verklaart de Twinkle100-speler, goed voor tientallen miljoen webomzet per jaar.

Meer winkels

Mogelijk komen er behalve in Urk en Amsterdam meer winkels onder de vlag van CameraNU.nl, meldt het bedrijf. De foto- en videospecialist heeft verregaande samenwerkingen met CameraTools uit Apeldoorn en City Foto in Eindhoven.