Twinkle | Digital Commerce

AO laat bezorgers aansluiten en installeren

2018-12-04
1000563
  • [nieuws]
  • 1:04

AO introduceert een uitgebreide aansluit- en installatieservice. Daarvoor heeft de online elektronicaverkoper zijn bezorgers opgeleid.

De service wordt klanten aangeboden die een inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser, inbouwkookplaat, televisie, wasmachine, droger, kookapparatuur, oven of magnetron bestellen bij de nummer 102 van de Twinkle100. Naast installatie van de aankoop, de-installeren bezorgers eveneens het oude apparaat en nemen dat mee terug.

Aan de service hangt een prijskaartje: zo kost het aansluiten van een elektrisch gasfornuis 35,95 euro, inbouw en installatie van een vaatwasser 79,95 euro en installatie van een oven 34,98 euro.

Complete oplossing

'Dankzij deze service zorgen wij ervoor dat de klant niet alleen een product, maar ook een complete oplossing in huis haalt', zegt Evert van Ginkel, head of retail AO Nederland. 'Doordat we de installatie bovendien door onze eigen mensen laten uitvoeren, maken we het niet alleen persoonlijker voor de klant, maar zorgen we ook voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers.'

Dienstverlening in de breedte

Naast het uitbreiden voor het dienstenpakket voor het eigen aanbod neemt AO sinds kort ook bezorging voor derden op zich. De Britse pure player voert daarmee proeven uit; het is nog niet bekend of die ook in Nederland plaatsvinden. Ook is het bedrijf sinds kort actief in mobiele telefonie.