Twinkle | Digital Commerce

Hoe Weekendjeweg.nl van zoekers boekers maakt

2018-10-25
976549
  • 0:47

[PARTNERBIJDRAGE]

Veel reisaanbieders kampen met de vraag hoe zij websitebezoekers het beste kunnen benaderen. Door de wensen en behoeften van bezoekers op de juiste manier in kaart te brengen, kan hier met een behulp van een algoritme en geautomatiseerde e-mailcampagnes realtime op ingespeeld worden.

Een bezoeker kan bijvoorbeeld wel geïnteresseerd zijn in een bepaalde vakantie, maar niet op dit moment. Een zelflerend algoritme bepaalt dan op basis van het vertoonde gedrag op welk moment het wel relevant is voor deze bezoeker.

Bookit, het moederbedrijf van weekendjeweg.nl gebruikt hiervoor het data management platform (DMP) van Shopping Minds waar al het bezoekersgedrag in opgeslagen en geordend wordt.

Het DMP was in eerste instantie ontwikkelt voor het personaliseren van websites. Met behulp van de marketingsoftware van Copernica kan het DMP ook gebruikt worden voor het personaliseren van e-mails.

Meer weten over hoe Bookit de conversie en orderwaarde heeft verhoogd met behulp van personalisatie op de website en e-mailmarketing?

Download hier de whitepaper