Twinkle | Digital Commerce

Appletje-eitje

2018-03-05
1000562
  • [opinie]
  • 1:50

‘Wat betekent de fusie tussen Pro Warehouse en McTwo voor de zakelijke markt?’ vroeg Tijn Swinkels, corporate marketeer van Aces Direct, in zijn column in Twinkle 1 (januari 2018). Het antwoord komt van Rowan Pijn, marketingmanager van Pro Warehouse.

Tekst: Rowan Pijn

Alle Apple IT-gerelateerde zaken onder één dak. Dat is in het kort wat de fusie tussen Pro Warehouse, de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland, en McTwo support & consultancy inhoudt. Door deze fusie is Pro Warehouse de eerste erkende professionele dienstverlener op het Apple Macintosh Platform, een primeur in de IT-wereld.

Wij kunnen onze klanten nu nog beter en breder bedienen door naast hardware ook services en ondersteuning aan te bieden. De klant hoeft dus geen samenwerking meer aan te gaan met verschillende IT-bedrijven, waarbij de kans op miscommunicatie groter is en de verantwoordelijkheden vaak onduidelijk zijn. Alle IT-gerelateerde zaken worden nu snel, helder en duidelijk onder één dak geregeld. Minder kans op fouten en een snellere service.

Gezamenlijk willen we meer focus leggen op het aanbieden van Apple-oplossingen en -diensten aan klanten, zoals we dit de afgelopen jaren eigenlijk al hebben gedaan bij grote organisaties als TMG, Transavia en Portaal. Er is steeds meer vraag naar Apple-devices, maar veel grote organisaties zijn nog terughoudend als het gaat om de overstap naar het Apple-platform. Ze denken onvoldoende kennis in huis te hebben. Door de fusie van McTwo en Pro Warehouse hoeft de klant zich geen zorgen te maken. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat de IT-omgeving optimaal draait.

Vanaf nu kun je bij ons terecht voor alle IT-gerelateerde zaken op het gebied van Apple. Of het nu gaat om advies over de inkoop van Apple-producten, het uitrollen en beheren van nieuwe en oude hardware of after-sales, wij bieden het aan.

Rowan Pijn is marketingmanager van Pro Warehouse. Zijn vraag aan Anne Bouk Swildens, marketingmanager van Elbuco, is: Welke diensten moet een leasemaatschappij bieden om mee te gaan in de tijd van digital commerce?’