Twinkle | Digital Commerce

Miinto komt met 80-minutenlevering in Amsterdam

2017-06-29
1300730
  • 1:03

Miinto lanceert vandaag een nieuwe bezorgoptie: via een express-levering bezorgt het bedrijf een selectie artikelen binnen tachtig minuten thuis bij Amsterdammers. Daarbuiten introduceert Miinto de tachtig-minutenlevering in enkele grote steden in Noorwegen en Denemarken.

Vanaf vandaag bieden zeven bij het platform aangesloten boetieks de snelle service voor bij elkaar opgeteld bijna 2.000 artikelen. Consumenten betalen 9 euro voor de spoedbestellingen. Miinto wil het bereik van de service in hoog tempo uitbreiden; door heel Nederland heeft het Deense bedrijf ruim 200 fysieke winkels.

Hoger serviceniveau
'Consumenten willen bij lokale winkels shoppen, maar hebben het zeer druk met het dagelijkse leven', verklaart Benelux-managing director Marc Kooiman. 'Zij vinden gemak en comfort dan ook belangrijker dan ooit. Miinto wil graag aan deze wensen voldoen en met de express levering kunnen we de service naar een veel hoger niveau tillen, hetgeen buitenlandse spelers niet kunnen.'

Verder groeien
Sinds 2012 is Miinto actief in Nederland. Bestseller United, eveneens Deens, verwierf afgelopen november een meerderheidsbelang in Miinto, met de ambitie het platform door marketing- en IT-investeringen verder te laten groeien. Miinto kwam al met MyMiinto, een tool om aangesloten retailers te helpen met het bouwen van een webshop.